Mijn naam is

Eva van de Sande

Fitnesscoach & Leefstijlcoach

Vanaf november 2021 ben ik bij Fysiotherapie Strijp-S werkzaam als leefstijlcoach. Mijn vooropleiding is Sportkunde die ik heb gevolgd aan de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. Daarnaast heb ik mijn accreditatie leefstijlcoach behaald en ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging leefstijlcoaches Nederland (BLCN). Vanaf september 2020 ben ik gestart met de twee jarige deeltijd hbo master ‘’healthy ageing professional’’, een mooie combinatie met het werkelijk in de praktijk bezig zijn met het stimuleren en motiveren van mensen naar een gezonde leefstijl om gezond ouder te worden.

Het vak als leefstijlcoach trekt me aan omdat ik veel waarde hecht aan gezondheid en geluk. Ik vind het van belang dat ieder mens een zo fijn mogelijke kwaliteit van leven heeft waarbij mensen zich zowel fysiek als mentaal goed voelen. Ik ben ervan overtuigd dat een gezonde leefstijl hier mee samenhangt.

In mijn vrije tijd ben ik zelf graag in beweging, ik kan met name genieten van buiten hardlopen. Daarnaast hou ik van lezen, reizen en lekker op stap gaan en kletsen met vrienden.