Klachten

Bijna iedereen krijgt een keer ergens klachten. Wij helpen u hier graag vanaf.

Klachten

In het dagelijks leven beweegt u veel, soms bewust en vaak onbewust. Het wordt vaak als vanzelfsprekend gezien dat een lichaam goed beweegt, tot dat er klachten ontstaan. Onze professionele fysiotherapeuten kunnen u met veel klachten helpen. Hier onder vindt u een aantal veel voorkomende klachten waarmee u bij ons terecht kunt.

Hoofdpijn

Fysiotherapie kan bij veel gevallen helpen bij hoofdpijn klachten. Hier leest u meer informatie over hoofdpijnklachten en fysiotherapie.

Nekpijn

Nekpijn is de op één na voorkomende lichamelijke klacht. Onze therapeuten kunnen u middels verschillende behandeltechnieken en oefeningen van uw nekklachten af helpen.

Schouderklachten

Schouderklachten kunnen plotseling of geleidelijk ontstaan en kunnen heel pijnlijk en langdurig zijn. Als onderdeel van het schoudernetwerk bieden wij voor iedereen een passende behandeling.

Rugpijn

Veel mensen krijgen wel eens te maken met rugklachten. Middels therapie kunnen onze therapeuten u met verschillende behandelingen klachtenvrij krijgen.

Knieklachten

De knie is het grootste gewricht van ons lichaam. Het dijbeen en het scheenbeen komen bij elkaar in het kniegewricht. 

Heupklachten

De heup is een kogelgewricht dat alle kanten op kan bewegen. Hierdoor kunnen er snel klachten ontstaan. Wij hebben fysiotherapeuten in huis gespecialiseerd in de behandeling van allerlei heupklachten.

Draaiduizeligheid

Draaiduizeligheid kan erg vervelend zijn en zelfs misselijkheid en braken tot gevolg hebben. Fysiotherapie kan helpen bij de verlichting van uw klachten.

Elleboogklachten

Fysiotherapie Strijp S heeft fysiotherapeuten in huis gespecialiseerd in de behandeling van allerlei klachten aan de elleboog.

Diastase

Diastase is niet ernstig maar kan erg vervelend zijn. Meer weten over diastase? Lees hier meer informatie over deze klacht.

Etalagebenen

Wij bieden mensen met etalagebenen een behandeltraject aan. Onze fysiotherapeut brengt samen met u de klachten in kaart en gaat uw benen onderzoeken.

longrevalidatie na covid

Adem- en
ontspanningsklachten

Heeft u last van ademhalingsproblemen of spanningsklachten? Dan is ademtherapie dé oplossing. Wij helpen u graag met het verhelpen van uw klachten.

Borstontsteking

Veel moeders die borstvoeding geven krijgen er wel eens mee te maken; een borstontsteking (ook wel mastitis).

Kaakklachten

Een tandarts of kaakchirurg kan u niet altijd van uw kaakklachten af helpen. Wij hebben fysiotherapeuten gespecialiseerd in de behandeling van het kaakgewricht.

Enkelklachten

Klachten aan de enkel zijn veel voorkomend, vaak veroorzaakt door overbelasting. Fysiotherapie kan helpen bij de verlichting van uw enkelklachten.

Onderbeenklachten

Pijn in het onderbeen kunnen zowel geleidelijk als acuut ontstaan. Fysiotherapie Strijps S helpt u graag met het verhelpen van uw onderbeenklachten.

Slijmbeursontsteking

Een slijmbeursontsteking in de schouder komt vaak door overbelasting en kan pijnlijk zijn.Onze fysiotherapeuten helpen u met een passende behandeling.

Pols en hand klachten

Klachten aan de pols of hand zijn niet alleen pijnlijk, maar kunnen ook voor grote beperkingen zorgen in het dagelijks leven.